Brownies & Downies – Wageningen

Brownies & Downies – Wageningen

Brownies & Downies - Wageningen broodje draadjesvleeskroket
Vandaag zijn we naar de kerstmarkt in Wageningen geweest. Door de hoofdstraat van Wageningen stonden allerlei kraampjes met allerlei kerstdingen. Gezellig! We hadden ook geluk met het weer. De zon scheen heerlijk, toen we weg gingen begon het flink te plenzen (maar vrij snel na deze bui was er weer zon). We hebben ook in Wageningen geluncht. We kwamen terecht bij Brownies & Downies. Ik had hier wel wat over gelezen, maar wist niet precies waar het zat op de Hoofdstraat. Per toeval kwamen we het opeens tegen, want we hadden er niet echt naar gezocht.

Beide waren we eensgezind en namen we een broodje draadjesvleeskroket. De twee kroketten werden geserveerd op speltbrood met erbij een coleslaw, kruidenboter en honingmosterdsaus. Naast speltbrood kon je overigens ook kiezen uit bruin- en witbrood.

Beide hebben we lekker gegeten en wat een leuke, lieve en enthousiaste medewerkers hebben jullie!

Brownies & Downies
Hoogstraat 17
6701 BK Wageningen

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top