Panlasagne

Panlasagne

Panlasagne
Best een rare dag vandaag. Het was mijn laatste werkdag van dit jaar, en tegelijkertijd ook mijn laatste werkdag op de huidige locatie. Vanaf januari is mijn werk verhuisd naar de Uithof. Kortom de laatste keer helemaal doorrijden naar Utrecht Centraal met de trein, laatste keer boeken wegbrengen in de minibieb, laatste keer door de wijk lopen en de laatste keer uit het pand op Oudenoord lopen. Jammer, einde van een tijdperk. Thuis maakte ik makkelijke, snelle maaltijd: panlasagne.

Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 1 zak Italiaanse groenten, 250 gram champignons, 1 fles sugo tomatensaus met kruiden, 200 ml kookroom, lasagnebladen, 1 mozzarella,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 zak Italiaanse groenten en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 fles tomatensaus en 200 ml kookroom toe. Roer goed door. Voeg in stukjes gebroken lasagnebladen toe. Zorg dat de stukjes lasagnebladen onder de saus zitten. Laat het geheel 15 minuten zachtjes pruttelen, blijf wel af en toe roeren. Voeg op het laatst stukjes mozzarella toe. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top