Mie met Aziatische Wokgroenten, Kip en Teriyakisaus

Mie met Aziatische Wokgroenten, Kip en Teriyakisaus

Mie met Aziatische Wokgroenten, Kip en Teriyakisaus
Gisteren heb ik vanwege de sneeuw thuisgewerkt en ’s avonds geen boodschappen gedaan. Vandaag reed het openbaar vervoer weer normaal en al schuifelend tussen de sneeuwresten kon ik gewoon naar mijn werk gaan. In de lunchpauze heb ik bij de Albert Heijn het avondeten gehaald. Het werd makkelijk, maar wel met veel verse groente.

Ingrediënten: mie, 1 kipfilet, 1 pak AH Aziatische wokgroenten met rode ui, sperziebonen, rode kool, taugé en babymaïs, teriyakisaus,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg de Aziatische wokgroenten toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Voeg de teriyakisaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top