Spaghetti met Kip, Courgette en Champignons in Roomsaus

Spaghetti met Kip, Courgette en Champignons in Roomsaus

Spaghetti met Kip, Courgette en Champignons in Roomsaus
Rare dag vandaag: code rood vanwege sneeuwval. Gelukkig kan ik een groot deel van mijn werk ook thuis doen, wat ik dan ook gedaan heb. Boodschappen voor het avondeten had ik al in huis. Ik hoefde dus niet door de sneeuw te ‘ploegen’.

Ingrediƫnten: spaghetti, 1 kipfilet, 1 courgette, 250 gram champignons, 3 bosuien, 250 ml water, 1 zakje Maggi roerbakpasta romige kip,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Voeg 250 ml water en 1 zakje Maggi roerbakpasta romige kip toe. Roer goed door. Breng kort aan de kook en laat vervolgens even pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(129 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top