Mini Quiche Lorraine

Mini Quiche Lorraine

Mini Quiche Lorraine
Eigenlijk had ik een grotere quiche op het menu staan, maar we aten maar met zijn twee. Heel toevallig had ik gisteren op het Allerhande Kerstfestival bij het HomeMade Rad van Fortuin een pak van hun nieuwe mix voor Quiche Lorraine gewonnen. Kortom dat maar uitproberen. Grappig zo’n bakje quiche. Alleen de smaak vonden we beide maar mwah. Wel een leuk idee overigens.

Ingrediënten: 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 pak HomeMade mix voor Quiche Lorraine, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Haal het uit de pan en laat het afkoelen. Meng de mix uit het pak met 140 ml water. Klop het geheel in 2-3 minuten op hoge snelheid tot er geen klontjes meer in zitten. Voeg de ui, spek en 50 gram geraspte kaas toe aan de vulling. Vul het quichebakje wat in de verpakking zit met de vulling. Zet de quiche op een met bakpapier bekleedde bakplaat ongeveer 35 tot 40 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top