Italiaanse Bol met Ragout

Italiaanse Bol met Ragout

Italiaanse Bol met Ragout
Vandaag ben ik met mijn vader naar het Allerhande Kerstfestival geweest. Ons jaarlijkse uitje. Inmiddels zijn we er al 3 jaar achter elkaar geweest en nog steeds is het leuk (en vooral lekker). In ieder geval heb ik veel gegeten en had ik geen grote trek. Daarom vandaag wat simpels voor mij en Michel. Ik bakte een Italiaanse bol af in de oven. Bakte fijngesneden champignons en deed daar een blikje rundvleesragout bij. Warmde dat nog even op. Vervolgens het Italiaanse bolletje een beetje uitgehold en gevuld met de ragout. Simpel en lekker!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top