Mexicaanse Vega Wraps

Mexicaanse Vega Wraps

Mexicaanse Vega Wraps
Ingrediënten: 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 zakje Maggi Dagje Geen Vlees Mexicaans Groentepannetje, 6 tortilla wraps, crème fraîche,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot het bijna zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika toe. Bak tot de paprika’s bijna zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 zakje Maggi Dagje Geen Vlees Mexicaans Groentepannetje en 1 blikje Bonduelle maïs salsa toe. Breng al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Verwarm 6 tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met crème fraîche. Verdeel het Mexicaanse mengsel er over. Vouw dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top