Mexicaanse Vega Wraps

Mexicaanse Vega Wraps

Mexicaanse Vega Wraps
Ingrediënten: 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 zakje Maggi Dagje Geen Vlees Mexicaans Groentepannetje, 6 tortilla wraps, crème fraîche,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot het bijna zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika toe. Bak tot de paprika’s bijna zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 zakje Maggi Dagje Geen Vlees Mexicaans Groentepannetje en 1 blikje Bonduelle maïs salsa toe. Breng al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Verwarm 6 tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met crème fraîche. Verdeel het Mexicaanse mengsel er over. Vouw dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top