Broccoli met Kaas en Gehakt

Broccoli met Kaas en Gehakt

Broccoli met Kaas en Gehakt
Ingredi├źnten: 1 broccoli (400 gram), 300 gram gehakt, 2 tomaten, 225 ml water, 100 ml kookroom, 1 zakje Maggi Broccoli met Kaas en Gehakt dagschotel,

Aantal personen: 3

Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook deze beetgaar in kokend water. Giet de broccoli af. Bak 300 gram gehakt bruin en rul. Voeg de broccoli en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Meng ondertussen 225 ml water met 100 ml kookroom en het zakje Maggi broccoli met kaas en gehakt kaas dagschotel. Voeg het mengsel toe aan het gehakt en broccoli. Breng kort aan de kook, blij roeren. Zet het vuur wat lager en laat nog even een paar minuten pruttelen. Lekker met aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top