Thaise Groene Curry

Thaise Groene Curry

Thaise Groene Curry
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 AH Verspakket Thaise Groene Curry of 1 rode ui, 1 rode peper (of 1 theelepel sambal), 1 wortel, 1 zoete puntpaprika, 1 courgette, 1 kleine komkommer, 2 tomaten, 4 eetlepels Thaise groene curry, 200 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 gesnipperde rode ui en gesneden Spaanse peper (naar eigen smaak) of 1 theelepel sambal. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden wortel, 1 in reepjes gesneden zoete paprika, 1 gesneden courgette, 1 gesneden komkommer en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak een minuut of vijf. Voeg vervolgens de Thaise groene curry paste toe. Roerbak 2 minuten mee. Voeg als laatste 200 ml kokosmelk toe. Roer goed door. Laat nog vijf minuten indikken. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Is de Thaise groene curry te pittig? Voeg dan wat poedersuiker toe!

(112 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top