Hartige Broodpudding met Champignons, Kaas en Ontbijtspek

Hartige Broodpudding met Champignons, Kaas en Ontbijtspek

Hartige Broodpudding met Champignons, Kaas en Ontbijtspek
Ingrediƫnten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentjes knoflook, tijm, 250 gram champignons, 3 eieren, 1 theelepel mosterd, 200 ml kookroom, 200 gram geraspte kaas, peper, 1/2 bruin brood,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, wat tijm en 250 gram grof gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Meng 3 eieren met 1 theelepel mosterd, 200 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas en een beetje peper. Doe in een ovenschaal stukjes bruin brood. Verdeel de ontbijtspek en champignons er over. Giet er vervolgens het eimengsel over. Strooi de rest van de geraspte kaas er over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top