Wikingertopf

Wikingertopf

Wikingertopf
In Duitsland heb ik een zakje Fix für Wikingertopf gekocht. Alleen al de naam vond ik grappig. Ondanks dat het een zakje is, vonden we alle drie de smaak helemaal niet te zout of te aanwezig. Eigenlijk was het precies goed.

Ingrediënten: 12 rundergehaktballetjes, 1 pot wortels en doperwten, 250 ml kookroom, 50 ml water, 1 zakje Knorr Fix für Wikingertopf mit Hackbällchen,

Aantal personen: 3

Bak 12 rundergehaktballetjes rondom bruin in hete boter. Als de gehaktballetjes bruin zijn, voeg 1 pot wortels en doperwten (uitgelekt), 250 ml kookroom, 50 ml water en 1 zakje Knorr Fix für Wikingertopf mit Hackbällchen toe. Roer goed door. Breng kort aan de kook. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top