Antilliaans Stoofvlees

Antilliaans Stoofvlees

Antilliaans Stoofvlees
Ingrediënten: 600 gram rundvlees, 1 ui, 3 teentjes knoflook, zout, peper, scheutje water, 1 blikje tomatenpuree, komijnpoeder, 1 eetlepel suiker, 1 rode paprika, 2 eetlepels ketjap manis, 500 ml runderbouillon, rijst, bananenchips,

Aantal personen: 3

Meg 600 gram rundvlees met 1 fijngesnipperde ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook, zout, peper en een scheutje water. Laat een paar uur marineren. Bak 1 blikje tomatenpuree met komijnpoeder en 1 eetlepel suiker een paar minuten in hete boter. Voeg het rundvlees toe. Bak tot het rundvlees bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 2 eetlepels ketjap manis toe. Bak even mee. Giet er vervolgens ongeveer 500 ml runderbouillon toe. Breng kort aan de kook. Zet het vuur lager en leg een deksel op de pan. Laat het geheel ongeveer 2 uur stoven. Serveer met rijst en bananenchips. Eet smakelijk!

0
(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top