Nacho Taco Ovenschoteltje

Nacho Taco Ovenschoteltje

Nacho Taco Ovenschoteltje
Ingrediënten: 1 ui, 400 gram gehakt, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, 1 1/2 blik Bonduelle gemengde bonen, 2 tomaten, nacho cheese tacochips, cheddar cheese, belegen kaas, Pecorino,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 400 gram gehakt tot het gehakt bruin en rul is. Voeg tijdens het bakken van het gehakt komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder toe. Voeg 1 1/2 blik Bonduelle gemengde bonen (1 groot en 1 kleiner blik) en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Warm even mee. Doe in kleine ovenschaaltjes een laagje nacho cheese tacochips. Verdeel het gehakt en bonen er over. Verdeel over de ovenschaaltjes cheddar cheese, belegen kaas en Pecorino. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top