Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Deze week heb ik weer een maaltijdpakket van de Jumbo gekocht. De vorige keer was het maaltijdpakket prima bevallen, dus waarom niet. Ik koos nu voor de spaghetti bolognese. Het recept is eigenlijk sneller. Het zou maar 10 minuten op laag vuur hoeven te staan, waar ik voor 30 minuten kies.

Ingrediƫnten: spaghetti, 400 gram gehakt, 1 Jumbo Maaltijdpakket Spaghetti Bolognese (1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 stengel bleekselderij, 2 tomaten, 1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 1 blaadje laurier, 1 zakje geconcentreerde tomatensaus), 200 ml water,

Aantal personen:

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 400 gram gehakt rul. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in plakjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden groene paprika en 1 gesneden bleekselderijstengel toe. Bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten, tijm, rozemarijn, 1 laurierblaadje, 200 ml water en het zakje geconcentreerde tomatensaus toe. Roer goed door en breng even aan de kook. Laat het geheel vervolgens 30 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(144 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top