Hazelnotentaart

Hazelnotentaart

Hazelnotentaart
In Duitsland kocht ik ook een pak Dr. Oetker Nuss-tarte. Een notentaart dus… Om preciezer te zijn is het een hazelnoottaart. Tijdens het bakken rook het in huis naar Nutella. In de mix zit dan ook 18% gemalen hazelnoten.

Ingrediƫnten: 200 gram roomboter, 4 eieren, 1 pak Dr. Oetker Nuss-tarte,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix 200 gram roomboter met 4 eieren en de mix uit het pak Dr. Oetker Nuss-tarte. Mix tot een glad deeg. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Zet de rand er op. Doe het beslag in de springvorm. Zet de springvorm ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Prik in het deeg om te zien of de taart gaar is. Laat de hazelnotentaart goed afkoelen. Bestrooi voor het serveren met de poedersuiker uit het pak.

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top