Lasagnes van Gusto D’Italia Veenendaal

Lasagnes van Gusto D’Italia Veenendaal

Lasagne Pollo van Gusto D'Italia Veenendaal
Vandaag hebben we via Thuisbezorgd weer een maaltijd laten bezorgen. Soms heb je gewoon geen zin om te koken en ook geen zin om ergens een hapje te gaan eten. Deze keer kozen we voor een nieuw Italiaans restaurant in Veenendaal: Gusto D’Italia (Ik heb steeds bij deze naam de associatie met Giro D’Italia). Zowel Michel als ik kozen voor een lasagne, maar wel beide een andere.

Ik koos zelf voor lasagne pollo. Dit is een lasagne met stukjes kipfilet, groenten en roomsaus. Erg lekker en weer eens wat anders zo met kipfilet.

Lasagne Bolognese van Gusto D'Italia Veenendaal
Michel ging voor traditioneel. Hij nam een lasagne bolognese. Een lasagne met rundergehaktsaus. Ook die was prima. De bezorging van Gusto D’Italia was snel, want je weet sowieso dat lasagnes altijd wel wat langer duren. Toch was de bezorging zo’n 10 minuten eerder dan de verwachte bezorgtijd. Helemaal mooi op een vrijdagavond!

Gusto D’Italia
Verlaat 33
3901 RE Veenendaal

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top