Sweet Chili met Rijst

Sweet Chili met Rijst

Sweet Chili met Rijst
Ingrediënten: 1 Jumbo maaltijdpakket sweet chili (inhoud: 1 rode peper, 4 teentjes knoflook, 3 sjalotjes, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 4 tomaten, 150 gram sugarsnaps, 1 zakje sweet chilisaus), 1 kipfilet, rijst,

Aantal personen: 3

Maak 150 gram sugarsnaps schoon, kook even kort in kokend water. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 3 gesnipperde sjalotjes, 4 uitgeperste teentjes knoflook en 1 fijngehakte rode peper toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden groene paprika en 4 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak ongeveer 5 mi eten mee. Voeg het zakje sweet chilisaus toe. Laat het een paar minuten sudderen. Voeg op het laatst de sugarsnaps toe. Roer goed door en warm de sugarsnaps even mee. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(923 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top