Citroen Mandarijn Cake

Citroen Mandarijn Cake

Citroen Mandarijn Cake
Zo leuk, shoppen in Duitse supermarkten. Bij de bakafdeling heb je echt van alles, van marsepein tot kleurstof en noem maar op. Natuurlijk net als in Nederland waren er ook genoeg bakmixen. Zo nam ik dit pak Dr. Oetker Zitronen-Mandarinen Schnitte mee die ik vandaag heb gemaakt.

Ingrediƫnten: 1 blikje mandarijnen (175 gram), 2 eieren, 75 ml zonnebloemolie, 75 ml melk, 1 pak Dr. Oetker Zitronen-Mandarinen Schnitte, 1 eetlepel warm water,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de mandarijnen uitlekken in een vergiet of zeef. Vouw de vorm uit het pak Dr. Oetker Zitronen-Mandarinen Schnitte. Mix 2 eieren met 75 ml zonnebloemolie en 75 ml melk luchtig. Voeg de bakmix toe uit het pak Zitronen-Mandarinen Schnitte. Mix tot een glad beslag. Giet het beslag in de bakvorm. Verdeel de uitgelekte mandarijnpartjes over het deeg. Zet de bakvorm ongeveer 30 tot 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake in de bakvorm afkoelen. Maak ondertussen het glazuur. Meng de glazuurmix met 1 eetlepel warm water tot een glad papje. Verdeel het glazuur over de cake. Smul ze.

1
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top