Flammküchen met Courgette

Flammküchen met Courgette

Flammküchen met Courgette
Vandaag had ik een presentatie van ons systeem in Amsterdam. Kortom een stukkie verder weg dan Utrecht waar ik werk. Dat betekende dat ik voor de verandering eens als laatste thuis was (terwijl ik ook als eerste was vertrokken). Michel en Britt hebben in ieder geval gekookt en maakten deze flammküchen. Hoe ze het precies hebben gemaakt? Geen idee. Maar dit zat er op: crème fraîche, gewokte ui en courgette, ontbijtspek, geraspte kaas en een beetje peper. Het was echt een super flammküchen!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top