Kip Cashew met Sperziebonen en Rijst

Kip Cashew met Sperziebonen en Rijst


Ingrediënten: rijst, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 1 rode peper, 2 kipfilets, een paar handjes cashewnoten, 1 bosui, 1 blikje sperziebonen, 1 eetlepel palmsuiker (of donkere basterdsuiker), 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel vissaus,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 4 fijngehakte teentjes knoflook en 1 fijngehakte rode peper tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens een paar handjes cashewnoten, 1 in ringen gesneden bosui en 1 blik sperziebonen toe. Roer even door. Voeg daarna 1 eetlepel palmsuiker, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel vissaus toe. Roer goed door zodat alle ingrediënten plakkerig worden. Warm even door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top