Flammküchen Schnitzel

Flammküchen Schnitzel

Flammküchen Schnitzel
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 150 gram hamblokjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 ml crème fraîche, 1 ei,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzel om en om bruin. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 150 gram hamblokjes met 1 kleine, gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook een paar minuten. Meng ondertussen 200 ml crème fraîche met 1 ei. Roer de ham, ui en knoflook erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel over de schnitzels. Zet de schnitzels ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Flammküchen Chips
Ingrediënten: Tante Fanny flammküchendeeg, olie, zeezout met kruiden,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het flammküchendeeg met bakpapier uit op een bakplaat. Smeer lichtjes in met olie. Bestrooi met zeezout met kruiden. Snijd met een pizzaroller driehoekjes in het deeg. Zet de ovenplaat ongeveer 15 minuten in de oven.

Rode Koolsalade
Ingrediënten: 350 gram gesneden rode kool, 150 gram geraspte wortel, 1 kleine ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, scheutje olie, scheutje azijn,

Meng 350 gram gesneden rode kool met 150 gram geraspte wortel, 1 kleine ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, een scheutje olie en een scheutje azijn. Houdt het even apart. Serveer met de flammküchen schnitzel en de flammküchen chips. Eet smakelijk!

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top