Kibbeling van The Fishery Veenendaal

Vis

Kibbeling van The Fishery Veenendaal

Kibbeling van The Fishery Veenendaal
Vandaag moest ik met mijn vader op stap. Allerlei onderzoeken bij de oogarts. Na de onderzoeken zijn we nog Veenendaal in gegaan. Niet het centrum, maar bij het Slotemaker de Bruïneplein. Op dat plein staat al jaren een kiosk waar een vishandel is gevestigd. Het was bijna lunchtijd, dus hebben we daar kibbeling gehaald. Vaak doen we dat in Doorn, wanneer ik bij mijn vader ben, maar deze keer kon ik hem dus op “Veense” kibbeling trakteren. Het was in ieder geval een prima portie kibbeling vonden we beide.

The Fishery
Doctor Slotemaker de Bruïneplein
3904 CB Veenendaal

0
(131 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top