Snelle Pasta

Snelle Pasta

Snelle Pasta
Deze week is er weinig inspiratie voor het boodschappenlijstje. Mijn energielevel is helaas nog wat laag na de griep. Michel had gisteren wat boodschappen voor vandaag gehaald en nam ingrediënten voor een snelle pasta mee.

Ingrediënten: macaroni, 200 gram gehakt, 450 gram Italiaanse groenten, gezeefde tomaat, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 200 gram gehakt bruin en rul.Voeg 450 gram Italiaanse groenten toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens ongeveer 350 ml gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, zout en peper. Laat het geheel nog 15 minuten zachtjes koken. Serveer met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top