Clubsandwich met Spinazie en Gerookte Kip

Clubsandwich met Spinazie en Gerookte Kip

Clubsandwich met Spinazie en Gerookte Kip
Ingrediƫnten: 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram spinazie, 6 sneetjes wit brood, barbecuesaus, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 2

Bak 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 theelepel sambal even kort aan. Voeg 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Rooster ondertussen 6 sneetjes wit brood op de grill. Besmeer de geroosterde boterhammen met een beetje barbecuesaus. Snijd 1 gerookte kipfilet in plakjes. Beleg 1 boterham met plakjes gerookte kipfilet. Leg er vervolgens een boterham op. Beleg deze boterham met spinazie en leg er weer een boterham op. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden. Maak met de andere drie boterhammen net zo’n sandwich. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top