Rijst met Kip, Courgette en Paprika

Rijst met Kip, Courgette en Paprika

Rijst met Kip, Courgette en Paprika
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, kerriepoeder, paprikapoeder, 1 kipfilet, 1 courgette, 1 rode paprika, 100 ml crème fraîche, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, kerriepoeder en paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 100 ml crème fraîche toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(300 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top