Pasta en Pizza van D’Asporto Veenendaal

Pasta en Pizza van D’Asporto Veenendaal

Pasta en Pizza van D'Asporto Veenendaal
Laatste dag van het weekendje weg. Vandaag moesten we het hotel weer verlaten, maar eerst een goed ontbijt natuurlijk. Na het uitchecken zijn we naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen gegaan. Echt een leuk museum wat al begint met een boottocht er naar toe. Na al het wandelen door het museumdorpje zijn we weer richting huis gegaan. Om het weekend af te sluiten hebben we wat laten bezorgen. We hebben weer gekozen voor Da Asporto.

Ik koos er voor een pasta. Ik nam de Pasta D’Asporto. Dit was een pasta met zo’n beetje alles: kip, ui, champignons, pestosaus, roomsaus, tomatensaus en tabasco. Heel veel door elkaar, maar wel lekker.

Pasta en Pizza van D'Asporto Veenendaal
Michel nam de Pizza New Yorker. Deze pizza was belegd met pepperoni, ham, rundvlees, ui en paprika. Ook deze pizza was erg lekker.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top