Lunchen op het Strand bij Woest in Callantsoog

Lunchen op het Strand bij Woest in Callantsoog

Lunchen op het Strand bij Woest in Callantsoog grillwoest
Vandaag was de meest regenachtige dag van het weekend en wij besluiten naar het strand te gaan. We hebben een eindje ervoor gereden maar kwamen uiteindelijk in Callantsoog uit. Door de regen zijn we via het strand naar Woest gelopen. Dat leek ons de leukste strandtent van Callantsoog. Dat bleek later wel want er speelde een live band. Gezellig.

We hebben er uiteraard ook geluncht. Beide hebben we de grillwoest gegeten? Grillwoest? Ja de naam Woest is overal in verwerkt. De Grillwoest was brood met grillworst naar eigen recept, augurk, gemarineerde zilveruitjes, salade en maithaisaus (een licht pittige saus).

Lunchen op het Strand bij Woest in Callantsoog chocomel met slagroom
Om nog even op te warmen voordat we weer door de regen naar de auto moesten hebben we nog een warme chocomel met slagroom gedronken en kijk eens zelfs op het koekje staat Woest! In ieder geval ook hier weer een geslaagde lunch!

Strandrestaurant Woest
Kiefteglop 13
Callantsoog

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top