Lobbybar Van Der Valk Hoorn

Lobbybar Van Der Valk Hoorn

Lobbybar Van Der Valk Hoorn wagyu burger
In Van Der Valk Hotel Hoorn is ook een bioscoop. Helemaal leuk. Gisteravond zijn we naar Kingsmen 2 geweest. Vandaag naar de vroege voorstelling van Bladerunner 2049 (saaie, langdradige film). Na de film wilden we een hapje eten in het restaurant, maar helaas op zaterdag was het gewoon helemaal vol. Pas later op de avond konden we een tafeltje krijgen. De andere optie was de lobbybar waar je ook wat kleine gerechten kon eten. Daar was nog precies een plekje vrij. Kortom lekker in de lounge stoelen gaan zitten en met een drankje en een hapje daar gezeten.

We hebben er beide een Wagyu burger gekozen. De Wagyu burger was geserveerd op een Italiaanse bol met Alkmaars blauw (kaas), rode uiencompote en truffelmayonaise. Erbij werden frietjes geserveerd. Prima burger!

Hotel Hoorn
Westfriese parkweg 1
1625 MA Hoorn

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top