Fonduen bij Kiplekker Scherpenzeel

Fonduen bij Kiplekker Scherpenzeel

Fonduen bij Kiplekker Scherpenzeel
Fonduen, dat is toch iets wat je vroeger deed? Tenminste bij ons thuis deden we dat nog met zo’n fonduepannetje op een spiritusbrander tot het gourmetstel zijn intrede deed. Een tijdje terug kwam ik door Scherpenzeel met de bus en viel mij oog op dit restaurant. Ik dacht eigenlijk dat het restaurant take a kip away heette, maar dat was dus Kiplekker. Belangrijkste was dat ik ook zag dat je daar kon fonduen. Leuk! Dat hebben we vandaag gedaan. Gezellig met zijn drieën om alvast mijn verjaardag te vieren.

Er was keuze tussen verschillende soorten fondues: kaasfondue, fonduen in bouillon en fonduen in olie. Wij kozen het laatste. We kregen op tafel verschillende soorten vlees: kip, varkensvlees, biefstuk, gehaktballetjes en slavinkjes. Verder kwam er op tafel een fruitsalade (erg lekker), een salade, broodjes met verschillende smeersels en frietjes.

Ondanks dat de branders een aantal keren snel uitgingen, hebben we heerlijk, gefondued. Aanrader om eens te doen.

Kiplekker
Holevoetplein 296
3925 CA Scherpenzeel

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top