Sticky Toffee Cake

Sticky Toffee Cake

Sticky Toffee Cake
Vandaag heb ik makkelijk gebakken. Ik zag bij de Jumbo een pak sticky toffee cake staan en dat leek me zo lekker. Je hebt er qua ingrediënten bijna niets voor nodig, dus bakken maar.

Ingrediënten: 1 pak Jumbo sticky toffee cake, 150 ml water, 25 ml slagroom,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix de mix voor sticky toffee cake met 150 ml water in 3 minuten tot een gladde massa. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Doe het beslag in de cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Maak halverwege de baktijd de sticky saus. Meng hiervoor de stroop en mix voor sticky saus uit de verpakking met 25 ml slagroom op laag vuur. Als het bijna kookt zet je het vuur uit. Haal de cake even uit de oven. Giet de helft van de saus over de cake. Zet de cakevorm weer terug in de oven. Giet de rest van de sticky saus over de cake als de cake gaar uit de oven komt. Smul ze.

0
(436 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top