Rijst met Indische Kip en Sperziebonen

Rijst met Indische Kip en Sperziebonen

Rijst met Indische Kip en Sperziebonen
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, 1 cm gember, 1 flinke kipfilet, 200 gram sperziebonen, 1 rode paprika, 1 tomaat, 500 ml water, 1 runderbouillonblokje, 1 stengel citroengras, 1 laurierblaadje, ketoembar, laos, kurkuma, komijnpoeder,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 fijngesneden rode peper en 1 cm fijngesneden gember. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot het een kleurtje krijgt. Voeg vervolgens 200 gram gebroken sperziebonen, 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden tomaat, 500 ml water, 1 verkruimeld runderbouillonblokje, 1 gekneusde stengel citroengras en 1 laurierblaadje toe. Roer goed door. Breng op smaak met ketoembar, laos, kurkuma en komijnpoeder. Laat het geheel 25 minuten zachtjes koken. Serveer met de rijst.

0
(245 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top