Kapucijners met Spek, Appelstroop en Peer

Kapucijners met Spek, Appelstroop en Peer

Kapucijners met Spek, Appelstroop en Peer
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 blik kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels appelstroop, 1 peer, water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui bijna zacht is. Voeg 1 blik kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels appelstroop en 1 geschilde en in blokjes gesneden peer toe. Roer goed door elkaar. Voeg zoveel water toe zodat je een goede saus hebt qua dikte. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(126 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top