Gehaktballen in Luikse Saus

Gehaktballen in Luikse Saus

Gehaktballen in Luikse Saus
Ingrediƫnten: 600 gram gehakt, 1 zakje gehaktkruiden met ui, 1 ei 2 uien, 1 eetlepel azijn, 1 blikje tomatenpuree, 250 ml water, 2 eetlepels appelstroop, rozijnen,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 600 gram gehakt met 1 zakje gehaktkruiden met ui en 1 ei. Draai er 3 gehaktballen van. Doe de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien tot het goudbruin is. Voeg vervolgens 1 eetlepel azijn en 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk 250 ml water toe (blijf goed roeren). Voeg 2 eetlepels appelstroop en wat rozijnen toe. Laat de appelstroop smelten. Serveer de saus met de gehaktballen uit de oven. Eet smakelijk!

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top