Meneer Peer – Utrecht

Meneer Peer – Utrecht

Meneer Peer- Utrecht
Vandaag kreeg Britt haar bachelor-diploma en mag zich nu officieel optometrist noemen. ’s Avonds konden we haar diplomauitreiking bijwonen in Utrecht. Ik ben dus na mijn werk gewoon in Utrecht gebleven. Geen gehaast met heen en weer rijden. Uiteraard wilde ik nog ergens eten. Dat deed ik bij Meneer Peer. Dat is een ontbijt- en lunchcafé, maar zo op het einde van de werkdag kon ik er ook nog iets eten.

Ik koos voor een salade met gerookte kip, tomaat, bacon, ei en Parmezaanse kaas. Erbij brood met zongedroogde tomaat. Precies een goede maaltijd! Meneer Peer is een leuke locatie aan de gracht. Fijn dat ik het opgemerkt had tijdens een lunchwandeling met collega’s.

Meneer Peer
Bemuurde Weerd Oostzijde 36
3514 AP Utrecht

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top