Café du Nord – Utrecht

Café du Nord – Utrecht

Café du Nord - Utrecht
Vandaag had ik een afscheidslunch van onze communicatiedame. Na 11 jaar vertrekt zij en gaat sowieso een tijdje naar Parijs. Om alvast in de Franse sferen te komen werd haar afscheidslunch georganiseerd in Café du Nord wat echt heel dicht bij onze werkplek ligt. We kregen een menu omdat we met best veel collega’s kwamen lunchen. Op het menu een soepje, diverse broodjes en een snack.

We begonnen met een soepje. Dit was een Frans mosterdsoepje.

Café du Nord - Utrecht
Vervolgens konden we van grote schalen diverse broodjes kiezen. Zelf koos ik voor de parmaham en de tonijn. Het derde broodje was een broodje met bietensalade. De snack was een kalfskroket of een groentekroket. Ik koos voor het eerste. De lunch was prima verzorgd. Het brood was trouwens erg lekker. Leuke locatie. Jammer dat wij onze werkplek in het centrum binnenkort moeten verlaten.

Café du Nord
Draaiweg 22
3515 EM Utrecht

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top