Quiche met Ham, Bosui en Tomaat

Quiche met Ham, Bosui en Tomaat

Quiche met Ham, Bosui en Tomaat
Vandaag was ik eerder thuis dan anders. Fijn, dan kon ik nu de quiche die ik op de planning had staan voor afgelopen zondag vandaag gaan maken. Ik had toch lekker de tijd om alles te snijden en om daarna te wachten tijdens het bakproces.

Ingrediënten: hartig taartdeeg, 150 gram hamblokjes, 5 bosuien, 125 gram mascarpone, 2 eieren, zout, peper, paprikapoeder, 5 cherrytomaatjes,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een quichevorm met bakpapier. Bekleed de bakvorm met het hartige taart deeg. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem. Verdeel 150 gram hamblokjes en 5 in ringen gesneden bosuien in de vorm. Klop 125 gram mascarpone met 2 eieren, zout, peper en paprikapoeder tot een goed mengsel. Verdeel het eimengsel in de vorm. Snijd 5 cherrytomaatjes in schijfjes. Verdeel over de vorm. Zet de quiche ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top