De Smaak van India – Veenendaal

De Smaak van India – Veenendaal

De Smaak van India - Veenendaal
Vandaag hebben we een maaltijd laten bezorgen. Deze keer van De Smaak van India. Dit hadden we al eens eerder gedaan en dat was toen erg lekker. Het maandmenu was deze keer anders dan de vorige keer, maar wel weer net zo lekker. Wat kregen we?

Het voorgerecht was kip samosa. De hoofdgerechten waren: butter chicken (in de tandoori-oven bereide kipfilet met romige tomatensaus met amandelen, kardemom en honing, en rund du piaza (gemarineerd rundvlees met ui champignons, paprika en kruiden en een groentecurry. Verder nog een salade met kikkererwten, raita (komkommersalade) en naan naturel. Het nagerecht bestond uit een kokosmakroon en een chocoladekokosmakroon.

Zoals ik zei was het heerlijk en precies genoeg voor zijn twee.

De Smaak van India
Nieuweweg 193
3905 LL Veenendaal

0
(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top