Bananenbrood van Koopmans

Bananenbrood van Koopmans

Bananenbrood van Koopmans
Van Koopmans mocht ik ook hun nieuwe bananenbrood proberen. Dat heb ik gedaan op een regenachtige woensdag. Prima dag om te bakken. Ook dit is niet moeilijk om te maken. Het resultaat is een smakelijk bananenbrood.

Ingredi├źnten: 125 gram boter, 4 bananen, 4 eieren, 1 pak Koopmans mix voor bananenbrood, pecannoten,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Mix 125 gram boter tot het zacht is. Voeg 4 geprakte bananen, 4 eieren, 1 pak Koopmans mix voor bananenbrood toe. Mix op een lage stand tot een glad beslag (de banaan kan je nog wel iets zien). Hak wat pecannoten fijn. Spatel de pecannoten door het beslag. Giet het beslag in de cakevorm. Bak het bananenbrood in ongeveer 65 minuten gaar. Laat het bananenbrood eerst afkoelen in het cakeblik. Smul ze!

(161 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top