Kokosmakronen van Koopmans

Kokosmakronen van Koopmans

Kokosmakronen
Zo leuk, er was weer een pakketje bezorgd met de nieuwste Koopmans mixen. Op zo’n regenachtige dag als vandaag helemaal perfect. Tijd om te bakken. Voor de Koopmans kokosmakronen had ik alleen 2 eieren nodig. Die had ik nog in huis, dus bakken maar. De Koopmans kokosmakronen zijn simpel om te maken en het ruikt heerlijk naar kokos in huis tijden en na het bakken.

Ingredi├źnten: 2 eieren, 1 pak Koopmans kokosmakronen,

Aantal kokosmakronen: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Split 2 eieren, bewaar het eiwit, de dooiers hoef je niet te bewaren. Mix op lage stand het eiwit met de mix voor Koopmans kokosmakronen door elkaar. Mix vervolgens 2 minuten op hoge stand. Maak met 2 dessertlepels 12 hoopjes van het beslag op de bakplaat. Zet de bakplaat 15 minuten in de oven. Wanneer de kokosmakronen klaar zijn laat je ze afkoelen op een bord. De kokosmakronen kunnen 5 dagen bewaard worden in een dichte koektrommel. Smul ze!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top