Rijst met Varkensfilet, Courgette en Mandarijn

Rijst met Varkensfilet, Courgette en Mandarijn

Rijst met Varkensfilet, Courgette en Mandarijn
Ingrediënten: rijst, 2 varkensfiletlapjes, 1 courgette, 1 appel, 1 eetlepel honing, scheutje limoensap, 1 blikje mandarijn op sap, 2 eetlepels tomatenketchup,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden varkensfiletlapjes even aan in hete olie. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette, 1 in blokjes gesneden appel en 1 eetlepel honing toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens een scheutje limoensap, het sap van het blikje mandarijnen en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Zet het vuur lager en laat het een kwartier zachtjes garen. Voeg op het laatst wat stukjes mandarijn toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top