Mie met Kip, Champignons en Paprika in Hoisinsaus

Mie met Kip, Champignons en Paprika in Hoisinsaus

Mie met Kip, Champignons en Paprika in Hoisinsaus
Ingrediënten: mie, 1 kipfilet, zout, peper, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 5 eetlepels hoisinsaus, 100 ml water,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper en Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en houdt apart. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe de kipfilet terug in de pan samen met 5 eetlepels hoisinsaus en 100 ml water. Warm het geheel een minuut of 10 goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(218 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top