Mie met Kip, Champignons en Paprika in Hoisinsaus

Mie met Kip, Champignons en Paprika in Hoisinsaus

Mie met Kip, Champignons en Paprika in Hoisinsaus
Ingredi├źnten: mie, 1 kipfilet, zout, peper, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 5 eetlepels hoisinsaus, 100 ml water,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper en Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en houdt apart. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe de kipfilet terug in de pan samen met 5 eetlepels hoisinsaus en 100 ml water. Warm het geheel een minuut of 10 goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

(218 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top