Bollo Panino – Veenendaal

Bollo Panino – Veenendaal

Bollo Panino Veenendaal Carpaccio
Vandaag waren we nog even het dorp in gegaan. Leuk want de Zuivelhoeve was allerlei lekkers (yoghurt met granola) aan het uitdelen. Altijd lekker. We hebben ook gelijk broodjes gehaald bij Bollo Panino. Ik had daar al weleens eerder een broodje gehaald, maar Michel had er nog nooit een broodje van hen geproefd. Tot vandaag.

Ik koos voor een broodje carpaccio. Dit is een broodje met carpaccio, rucola, olijven, pijnboompitten, pesto en Parmezaanse kaas. Omdat ik niet zo dol ben op olijven heb ik gevraagd om dit er niet op te doen. In plaats van de olijven werd er komkommer opgedaan. Prima!

Bollo Panino Veenendaal panino
Michel nam het broodje panino. dit is een broodje met kaas, salami, chorizo, rauwkost en pepers. Allebei hebben we weer lekker genoten van de broodjes.

Bollo Panino
‘t Zwaaiplein 1
3901 BG Veenendaal

0
(110 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top