Mie met Gehakt en Macédoine de légumes

Mie met Gehakt en Macédoine de légumes
Ingrediënten: mie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggiblokje, 250 gram gehakt, 1 potje Bonduelle macédoine de légumes, 1 blikje tomatenpuree, beetje water, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen:

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder en 1/2 maggiblokje tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 potje Bonduelle macédoine de légumes met 1 blikje tomatenpuree, 1 beetje water, 3 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis. warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.