Saté van Toko Jokolodi

Saté van Toko Jokolodi

Saté van Toko Jokolodi
Vandaag zijn Michel en ik naar het festival Pure Passie op landgoed Kernhem in Ede geweest. Het was super lekker weer dus we zijn er lekker op de fiets er naar toe gegaan. Op het festival was van alles te beleven. Er was kunst, muziek, allemaal leuke dingen en ook veel lekkers.

Van al die eetkraampjes hebben we gekozen voor de saté van Toko Jokolodi. We kregen drie stokjes saté met kroepoek, stokbrood en natuurlijk pindasaus (en die pindasaus was me toch lekker).

(197 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

3 thoughts on “Saté van Toko Jokolodi

  1. Hoi Anja, een betere compliment kunnen wij niet treffen… Daarvoor wil ik jullie ook voor bedanken en dat jullie met de rest van Nederland wilt delen, ben ik super blij mee.! Het is een recept van generatie op generatie en zal dan ook hoog in het vaandel worden gehouden…
    Nogmaals dank voor jullie compliment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top