Snelle Spaghetti Bolognese

Snelle Spaghetti Bolognese

Snelle Spaghetti Bolognese
Deze maand maakte ik al een ‘langzame’ spaghetti bolognese, vandaag is het tijd voor de snelle variant. Zo na het werk veel handiger.

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 1 pot worteltjes, 100 gram cherrytomaatjes, 1 pakje tomaat fritto (gezeefde tomaat), Italiaanse kruiden, zout, Parmezaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. voeg 1 pot wortels, 100 gram gehalveerde cherrytomaatjes en 1 pakje gezeefde tomaat toe. Warm het goed door. Breng op smaak met Italiaanse kruiden en wat zout. Serveer de saus met de spaghetti. Rasp er nog wat Parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top