Drentse Theetied bij Theetuin de’Aole Pastorie in Zwartemeer

Drentse Theetied bij Theetuin de’Aole Pastorie in Zwartemeer

Drentse Theetied bij Theetuin de'Aole Pastorie in Zwartemeer eerste ronde zoetigheden
In de vakantie wilde ik graag een high tea doen met zijn drieën. Voor de vakantie had ik al wat gezocht op internet en Theetuin d’Aole Pastorie sprong er bovenuit en was redelijk dicht bij ons vakantieadres. Op een regenachtige dag zijn we naar deze theetuin gegaan en kregen drie rondes met allerlei huisgemaakt lekkers voorgeschoteld. Het was echt een super uitgebreide high tea. Kijk maar wat we kregen.

De eerste ronde kregen we de zoetigheden. Eigenlijk zou je hartig verwachten, maar omdat de zoetigheden toch zwaarder vallen op de maag en de hartige ronde een stuk minder werd er bij de Theetuin d’Aole Pastorie begonnen met de zoetigheden. We kregen citroen-yoghurtbavarois met een bodem van kokoscake, frambozen-schuimgebak, blondies met met witte chocolade en macadamia’s en cheesecake met blauwe bessen.

Drentse Theetied bij Theetuin de'Aole Pastorie in Zwartemeer tweede ronde hartig
De tweede, hartige ronde bestond uit tosti met salami, kaas, pesto en sambal, panini met brie, honing en walnoten, sandwich met zalm, roomkaas, ui en rucola en hartige taart met kip en verschillende groenten. Bij deze ronde kregen we naast een pot thee ook een huisgemaakte limonade van lievevrouwebedstro. Grappige smaak had deze limonade.

Drentse Theetied bij Theetuin de'Aole Pastorie in Zwartemeer derde ronde lekkers
Daarna kwam nog een derde ronde met kleine zoetigheden: aardbeien in chocolade, zoute pindarotsjes, nougat, citroenbonbon en notenchocolade. De nougat was ook zelfgemaakt, dat hadden ze een eerste keer gedaan en het was echt goed gelukt.

Bij elke rondes krijg je een pot thee met een uitgekozen smaakje. De keuze maak je vooraf uit allerlei verschillende smaken. Alledrie hebben we genoten van deze high tea en rollend zijn we naar het vakantiepark gegaan. Zoveel hadden we gegeten. Kortom echt een aanrader om hier een Drentse Theetied te doen!

Theetuin D’Aole Pastorie
Kamerlingswijk Westzijde 136
7894 AR Zwartemeer

0
(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top