Bij Mama’s Pannenkoeken in het Veenpark – Barger-Compascuum

Bij Mama’s Pannenkoeken in het Veenpark – Barger-Compascuum

Bij Mama’s Pannenkoeken in het Veenpark – Barger-Compascuum
Echt mooi weer vandaag, precies de goede temperatuur om wat te doen. We zijn vandaag naar het Veenpark gegaan waar vandaag en morgen de laatste Compascumer dagen zijn. Dat zijn dagen dat het park echt tot leven komt. De smit en de klompenmaker zijn aan het werk, er wordt worst gedraaid en er wordt van alles uitgelegd over het veen. Met een stoomtrein, een smalspoortrein, een turfschip en gewoon lopend hebben we het park bezocht. Bij het pannenkoekenhuis op het park hebben we geluncht.

We hebben alle drie voor een spek-kaas pannenkoek gekozen. In een grote emmer zat het pannenkoekbeslag en werd gebakken door oma’s. We kregen echte grootmoeders pannenkoeken. Op het terras hebben we de pannenkoeken lekker gegeten. Super lekker in ieder geval!

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum

0
(217 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top