Borrelen bij Moeke in Rhenen

Borrelen bij Moeke in Rhenen

Borrelen bij Moeke in Rhenen carrot cake
Op deze zonnige zondag is Britt jarig. Ze is 21 geworden! Ze wilde haar verjaardag vieren bij Moeke in Rhenen. Gezellig met vrienden en familie borrelen. Een paar weken geleden hadden we al in de omgeving gekeken wat de leukste locatie was om dit te doen en dat was dus Moeke, lekker aan de Rijn.

We begonnen de borrel met een stukje gebak. Ik koos voor de carrotcake.

Borrelen bij Moeke in Rhenen een tafel vol, bittergarnituur
Wat later op de middag bestelde Britt allerlei lekkers (waarvan niet alles op de foto staat). Uiteraard was er een borrelplank “een tafel vol” met een broodje met smeersels en allerlei snacks en een bittergarnituur met bitterballen, kaassoufleetjes, kipnuggets en frikandelletjes.

Borrelen bij Moeke in Rhenen nacho's
De nacho’s mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

Borrelen bij Moeke in Rhenen flammkuchen
Je ziet ze steeds vaker op kaarten staan: flammkuchen. We hebben deze originele geproefd met crème fraîche, spek en bosui. Maar ook de flammkuchen met geitenkaas, walnoot, rucola en balsamico en de flammkuchen caprese met mozzarella, pesto en tomaat.

We hebben een gezellige en leuke middag gehad bij Moeke!

Moeke
Veerplein 1
3911 TN Rhenen

0
(176 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top