Wraps met Gehakt en Paprika

Wraps met Gehakt en Paprika


Ingrediënten: 1 ui, 1 teen knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 6 tortilla wraps, cheddar cheese, kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui bijna zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden wortel toe. Bak tot de groenten bijna zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Laat een minuut of 10 zachtjes pruttelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 175 graden. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Verwarm de tortilla wraps even in de magnetron. Leg op elke wrap wat cheddar cheese. Doe er vervolgens het gehakt-groente mengsel op. Rol de wraps op en leg de wraps in een ovenschaal. Leg er nog wat plakjes kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk.

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top