Bosrestaurant – Overberg

Bosrestaurant – Overberg

Bosrestaurant Overberg clubsandwich
Langs het Bosrestaurant zijn we al wel vaker langs gefietst. Vroeger kwam ik er nog wel eens langs toen we gingen shoppen in Veenendaal. Via Overberg had je een prima sluiproute. In ieder geval vandaag besloten we hier te gaan lunchen. Op het terras hebben we beide een club sandwich genomen.

Dit was getoast brood met gerookte kipfilet, gebakken spek, ei, kruidenmayonaise, salade en chips. Ik weet niet zeker of het ei erbij hoorde, volgens de kaart niet. Wel zagen we vanuit het naastgelegen boshotel iemand met een flinke zak eieren naar het restaurant lopen. Waarschijnlijk nog over van het ontbijt. Ach duurzaam bezig toch, zonde om weg te gooien. In ieder geval was het lekker!

Door het bos zijn we weer lekker terug naar Veenendaal gefietst. Alleen door een afsluiting van het fietspad een beetje om. Het was gelukkig prima fietsweer.

Bosrestaurant
Bosrestaurant Overberg
Dwarsweg 63
3959 AE Overberg

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top